Geld verdienen als virtuele landeigenaar met Earth2

We leven in een tijd waarin mensen steeds meer op zoek gaan naar innovatieve mogelijkheden om hun geld te beleggen of investeren. Ondanks het feit dat er toch nog steeds heel wat negatieve uitlatingen zijn tegenover cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum kunnen we er niet omheen dat de early adopters er ongelofelijk veel geld mee hebben verdiend. Ook op vandaag zou een investering in cryptocurrencies nog steeds potentieel levens veranderend kunnen zijn. Op deze pagina gaan we het verder niet al teveel meer hebben over deze vorm van alternatieve investering. Dit artikel draait namelijk om Earth2. We kunnen deze bestempelen als een virtuele wereld waarin iedereen de mogelijkheid heeft om land aan te kopen en op die manier een financiële meerwaarde te realiseren. Wil je hier graag meer over ontdekken? We vertellen je graag alles over de mogelijkheden en het potentieel van Earth2 hier op deze pagina!

Wil jij ook virtueel landeigenaar worden in Earth2? Maak dan gebruik van de promocode 8T3ZG166IE en ontvang een korting van 5% op alle aankopen van land die je doet!

Wat is Earth2 precies?

Laat ons om te beginnen even kijken naar wat Earth2 nu precies is. De kans is namelijk groot dat je er nog nooit eerder van hebt gehoord. Het project staat dan ook nog maar in haar kinderschoenen. Toch kan er worden vastgesteld dat heel wat mensen er reeds voor hebben gekozen om land aan te kopen. Probeer bijvoorbeeld maar eens om in het centrum van belangrijke en bekende Belgische steden zoals Brugge, Brussel en Antwerpen grond aan te kopen. Hier en daar zijn er nog enkele tegels vrij, maar daar blijft het dan ook bij. Bovendien kan er worden vastgesteld dat de standaard aankoopprijs van de tegels van 0,10 dollar nergens meer te bespeuren valt.

Wat je dus met andere woorden in Earth2 doet is virtueel land kopen. De wereld is op virtuele schaal nagemaakt en kan zowel in mapvorm als in satellietvorm worden bekeken. Dit betekent dat je de mogelijkheid hebt om in Brugge bijvoorbeeld de plaatsen op te kopen die zich rond de Markt bevinden. Of wat te denken van de plaatsen rond het Concertgebouw? Of misschien heb jij wel een favoriete plaats in Brussel of Antwerpen? In principe zijn al deze plaatsen te koop, al moet je er wel snel bij zijn. Voor elke virtuele eigendom geldt uiteraard dat ze slechts één keer kan worden geclaimd… en net hier gaat een ongelofelijke hoeveelheid aan potentiële waarde in schuil.

Unieke virtuele eigendommen

Elke eigendom die je kan claimen in Earth2 kan slechts één keer worden gekocht. Wanneer je tot aankoop bent overgegaan zal je kunnen vaststellen dat de eigendom in kwestie meteen onder jouw profiel wordt geplaatst. Hierbij wordt ook steeds aangegeven welke waarde het stuk land vertegenwoordigt. Naarmate er meer grond binnen een bepaalde stad of gebied wordt geclaimd zal de waarde van jouw eigendom verder stijgen. Bovendien is het zo dat er ook locaties in de wereld zijn terug te vinden waar je het voordeel van bepaalde grondstoffen kan benutten. Zo zijn er bijvoorbeeld goudmijnen in de virtuele wereld van Earth2 terug te vinden, maar wat ook te denken van bijvoorbeeld bossen? Naarmate het virtuele spel zich verder zal ontwikkelen zullen deze resources of grondstoffen nodig zijn om bijvoorbeeld te kunnen bouwen. Mensen die nu investeren in locaties die dergelijke grondstoffen te bieden hebben kunnen dus later over een belangrijk strategisch voordeel beschikken.

In eerste instantie was het overal in de  virtuele wereld van Earth2 mogelijk om in te stappen voor een prijs van slechts 0,10 dollar per tegel. In het bijzonder voor de Verenigde Staten geldt dat de waarde van de tegels op populaire plaatsen reeds aanzienlijk is gestegen. Op bepaalde locaties betaal je dan ook reeds vrij eenvoudig tot zomaar even 30 dollar voor een tegel. Had je in eerste instantie ingestapt bij een waarde van 0,10 dollar dan had je nu dus al een gigantische winst kunnen pakken. Toch moet de virtuele wereld van Earth2 zich nog altijd ten volle ontplooien waardoor er volgens ons (geen garanties!) niet meer dan voldoende potentieel in schuilgaat voor mensen die nu instappen.

Hoe kan je geld verdienen met Earth2?

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen met Earth2. In eerste instantie spreekt het voor zich dat je zelf een bepaalde storting zal moeten doen op je account. Hoeveel je stort is geheel aan jou. Instappen kan dan ook al voor slechts een paar dollars (of euro’s). Wanneer je één of meerdere virtuele eigendommen in Earth2 hebt gekocht zal je kunnen vaststellen dat je daar op verschillende manieren geld mee kan verdienen. Het gaat hierbij concreet om de volgende:

  1. Door de financiële meerwaarde die je virtuele grond kan opleveren;
  2. Door de resources of grondstoffen die je grond kan opleveren;
  3. Middels inkomstenbelasting die je zal ontvangen met jouw gronden;

Voor elke eigendom die je aankoopt in Earth2 geldt dat er een bepaalde waarde aan verbonden is. Het is de algemene verwachting dat de waarde van deze eigendommen alleen maar verder zal stijgen naarmate het spel populairder wordt en het aantal gebruikers gaat toenemen. Heb je een bepaald stuk grond aangekocht voor laat ons zeggen 50 dollar en kan je deze op een bepaald ogenblik voor 250 dollar verkopen? Dan heb je enkel en alleen door grond aan te kopen en terug te verkopen een mooie winst gerealiseerd van 200 dollar die je naar jouw bankrekening kan laten uitbetalen. Des te sneller je instapt, des te groter de kans is dat je een mooie financiële meerwaarde op je eigendomen zal weten te creëren.

Hoe geld verdienen met grondstoffen?

Heel veel over het gebruik van grondstoffen in Earth2 is er eigenlijk nog niet bekend. Het delven van grondstoffen en het aanbieden er van is dan ook iets wat pas later zal worden doorgevoerd. Zoals reeds aangegeven is het zo dat Earth2 op dit ogenblik nog in haar kinderschoenen staat. Dat maakt het potentieel naar onze mening ook zo groot. Eerder werd wel door één van de ontwikkelaars bevestigd dat grondstoffen vereist zullen zijn voor het bouwen. Dat ze in de toekomst een niet onbelangrijke rol zullen gaan spelen lijkt dus vast te staan.

Geld verdienen in Earth2 met inkomstenbelastingen

Een belangrijke bron van inkomsten waar in het bijzonder de early adopters van kunnen genieten is de inkomstenbelasting. Deze inkomstenbelasting ontvang je over alle gronden die eigendom zijn van jou. Een bepaald percentage van alle tegelverkopen binnen een land wordt teruggegeven aan de spelers. Hoeveel je precies zal ontvangen is afhankelijk van het aantal tegels die je bezit. Eén van de makers van Earth2 heeft eerder reeds aangegeven dat de inkomstenbelasting in het bijzonder een stimulans is voor vroege landkopers. De inkomstenbelasting zal dan ook niet eindeloos aangehouden worden.

In principe blijft de belasting in stand gehouden tot op het ogenblik dat alle tegels binnen een land zijn verkocht. Voor een ministaat zoals bijvoorbeeld Monaco geldt dan ook dat de inkomstenbelasting daar inmiddels zo goed als weggevallen is. In grote landen waarin veel meer grond te koop is zal dit nog wel enige tijd aanhouden. Ook hierbij geldt in ieder geval, hoe sneller je koopt, des te meer voordeel je op deze manier kan verkrijgen.

Hoeveel inkomstenbelasting kan je ontvangen?

De inkomstenbelasting die je ontvangt in Earth2 is niet alleen afhankelijk van het aantal tegels die je bezit. Daarnaast moet er ook worden gekeken naar het soort eigendom waarover je beschikt. In het bijzonder de klasse van deze eigendommen is van belang. Voor klasse 1 gronden geldt bijvoorbeeld dat de inkomstenbelasting aanzienlijk hoger ligt als bij klasse 2 of 3 gronden. Het onderstaande overzicht geeft je alvast een goed beeld van de verschillende inkomsten die je kan ontvangen afhankelijk van het soort eigendommen die je hebt aangekocht in Earth2.

  • Klasse 1 – Bij 1 tot 100k landtegels verkocht – 0,1% aan inkomstenbelasting;
  • Klasse 2 – Bij 100k tot 300k landtegels verkocht – 0,0375% aan inkomstenbelasting;
  • Klasse 3 – Bij 300k tot 500k landtegels verkocht – 0,005% aan inkomstenbelasting;
  • Klasse 4 – Bij 500k+ landtegels verkocht – 0% inkomstenbelasting

Let op! In principe is het mogelijk om te investeren in Earth2 vanaf slechts een paar dollar. Je moet er echter rekening mee houden dat kleine eigendommen geen inkomstenbelasting opleveren. De waarde van het onroerend goed dient dan ook ten minste 0,01 dollar te hebben bereikt. Heb je dus met andere woorden slechts enkele tegels in bezit? Dan is de kans klein dat je dagelijks geld zal ontvangen. Hier moet je dus even extra nadrukkelijk rekening mee houden.

De verschillende fasen van Earth2

Op moment van schrijven bevindt Earth2 zich nog maar in de beginfase. Binnen deze fase is het nog maar uitsluitend mogelijk om land te claimen en te verhandelen. Eerder werd door de makers reeds aangekondigd dat men zo vroeg mogelijk in 2021 over zal gaan tot de tweede fase.

Tijdens deze fase zullen er middelen gedolven kunnen worden. Deze hulpbronnen zullen in een latere fase een belangrijk deel gaan uitmaken van de bouw- evenals economische doeleinden van Earth2. Het zal mogelijk worden om deze hulpbronnen te verhandelen met andere gebruikers. Je zal ze echter ook kunnen verkopen voor krediet en er dus geld mee kunnen verdienen. In een latere fase zullen deze hulpmiddelen zijn vereist om bijvoorbeeld te kunnen bouwen.  Veel hierover is evenwel momenteel nog niet bekend.

Uiteindelijk is het de bedoeling dat gebruikers van Earth2 echt toegang zullen krijgen tot de virtuele wereld die is gecreëerd. Veel hierover is op moment van schrijven nog niet bekend. Wat wel duidelijk is, is dat het potentieel van deze virtuele wereld gigantisch is. Als het achterliggende team het goed aanpakt kan dit voor elke investeerder of gebruiker een bijzonder boeiend fenomeen gaan worden. Er wordt in ieder geval naarstig gewerkt aan het project en de internationale interesse lijkt nu al behoorlijk overweldigend te zijn.

Krijg 5% korting door het gebruik van een referral code!

Ben jij ook overtuigd van het potentieel dat schuilgaat in Earth2? Speel je dan ook met het idee om zelf te investeren? Dat kan! Op moment van schrijven zijn er best nog een groot aantal eigendommen beschikbaar, maar het gaat wel ongelofelijk hard. Wil je nog één van de early adopters zijn? Dan is het wellicht de moeite waard om snel in te stappen. Doe dit uiteraard niet met al je spaargeld. Ondanks het feit dat Earth2 de potentie heeft om zeer groot te worden blijft het een risico.

Al het geld dat je investeert zou je in het slechtste geval dan ook kunnen verliezen. Stap daarom uitsluitend in met geld dat je kan missen. Naarmate je meer inkomsten zal verdienen in het spel kan het mogelijk zijn om ook gewoon deze gelden terug te investeren zonder dat je daar verder nog vers geld voor hoeft te storten.

In ieder geval, sta jij ook op het punt om te investeren in Earth2? Dan hebben we nog een interessante tip voor je! Maak je namelijk gebruik van onze referral code, namelijk 8T3ZG166IE dan zal je meteen een 5 procent credit ontvangen op de eigendommen die je koopt! Van zodra je zelf een account hebt aangemaakt kan ook jij jouw referral code  doorgeven aan anderen. Zo gun je zowel je familie en vrienden als jezelf telkens een 5 procent credit. We wensen je in ieder geval alle succes toe met jouw investeren in deze boeiende, nieuwe, virtuele wereld.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *